Apatin

Apatinski tržni centar prodat za 35.700.000,00 dinara

Metodom javnog nadmetanja danas je “Apatinski tržni centar (ATC) u stečaju” kupilo preduzeće D.o.o Mijanović iz Novog Sada. Početna cena “ATC” bila je 29.200.000,00 dinara, da bi kroz javno nadmetanje došla do 35.700.000,00 dinara.

Prema najavi Aleksandra Mijanovića, vlasnika preduzeća d.o.o Mijanović, ATC nastavlja sa uobičajenim radom. On je pozvao bivše zaposlene da se vrate na posao ali zakupce tezgi koje očekuje licitacija za sledeću godinu. Poručio im je da ne brinu, jer prema njegovim rečima, ATC nastavlja sa radom kao i prethodnih godina.-Naravno svi zaposleni će se vratiti na posao, a što se tiče zakupnina i tu ostaje sve isto kako je i ranije bilo dogovoreno. Sve ovo će se odvijati u dogovoru sa lokalnom samoupravom, a s obzirom da je došlo do promena u odnosu na ranije kad je bilo problema, saradnja sa novom lokalnom samoupravom je na izuzetno visokom nivou, sa mladim ljudima koji žele Apatinu bolje- izjavio je Mijanović.

-Moja porodica je kroz našu firmu investirala i napravila ovu pijacu, obećali smo da ćemo se vratiti i to smo i uradili. Sad kad je sve završeno i kad ostavimo sve probleme za nama, ono što imam u planu jeste da ovu pijacu još više osavremenim kako bi bila primer jedne moderne pijace ne samo u Srbiji nego i na Balkanu. -rekao je Mijanović.

Mijanović se zahvalio Apatincima, zakupcima tezgi koji su prema njegovim rečima bili velika podrška u nastavku saradnje koja je bila prekinuta stečajem.

Izvor: Radio Dunav

Share this article

Ostavite vaš komentar i ovde...

Još vesti iz kategorije...

Newsletter

Prijavite se na Newsletter i dobijajte najnovije vesti u vaš inbox
Top