Odžaci

Besplatna obuka za početnike u poslovanju u Odžacima

Opština Odžaci će u saradnji sa Regionalnom razvojnom agencijom Bačka organizovati obuku koja će biti održana 5. i 6. juna sa početkom od 10 časova u prostorijama Skupštinske sale Opštine Odžaci, ul. Knez Mihajlova 28, Odžaci.

Teme: Motivi i osobine preduzetnika; Analiza i vrednovanje poslovne ideje; Pravni osnov poslovanja; Registracija privrednih subjekata; Porezi i doprinosi; Biznis plan – praktičan deo.

Obuka je namenjena svim nezaposlenim licima kao i fizičkim licima koja žele da dobiju više informacija o mogućnostima vezanim za pokretanje sopstvenog posla.

Benefiti obuke: sertifikat koji dobijate po završetku obuke jedan je od uslova za konkurisanje za bespovratna sredstva kod Nacionalne službe za zapošljavanje. Takođe, sertifikat vam daje prednost pri konkurisanju za sredstva kod Fonda za razvoj Republike Srbije.
Svi zainteresovani mogu da se prijave putem telefona na: 025/466-037 ili putem elektronske pošte na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Share this article

Ostavite vaš komentar i ovde...

Još vesti iz kategorije...

Newsletter

Prijavite se na Newsletter i dobijajte najnovije vesti u vaš inbox
Top