Vojvodina/Srbija

EVO ZBOG ČEGA JE HIRURG ISPALIO HITAC U GLUMICU, PA PRESUDIO SEBI: Ovo je motiv krvave tragedije na Dedinju!
 

Srđan Cvetanović (59), specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije sa VMA, rano jutros oko četiri sata posle žestoke svađe ispalio je hitac iz pištolja u glumicu Ivanu Panzalović (30), a potom iz istog pištolja presudio sebi zbog problema u njihovoj vezi saznaje Kurir.

Stanari zgrade pričaju da su iz stana u kome su nastradali lekar i glumica živeli zajedno čuli svađu, a onda i pucnje iza zatvorenih vrata.  

- Njihova veza je poslednjih nedelja ušla u krizu, a sve je kuliminiralo sinoć, kada ga je Ivana pozvala i saopštila mu da hoće da ga ostavi. Cvetanović je trebao sinoć da bude dežuran na VMA, ali posle razgovora sa Ivanom pozvao je kolegu i zamenio smenu. Odmah se uputio do stana gde je počela rasprava koja je prerasla u žestoku svađu koja se završila tragedijom, saznaje Kurir od izvora bliskog istrazi. 

Dva pucnja koja su se čula uznemirila su komšiluk. Hitna je ranjenu glumicu prevezla na VMA, dok je Cvetanović izvršio samoubistvo.

 

FOTO: ZORANA JEVTIĆ

 Naime, lekar (59), koji je pucao u nju, na svom Fejsbuk profilu je pre tačno mesec dana, na sam dan njihove veridbe, napisao da je ona "žena njegovih snova", da je posebna, kao i da je "možda i luda, ali čarobna".

(Kurir.rs/ Foto Faceboook/Privatna Arhiva/Foto Zorana Jevtić)

Tagovano
Share this article

Ostavite vaš komentar i ovde...

Još vesti iz kategorije...

Newsletter

Prijavite se na Newsletter i dobijajte najnovije vesti u vaš inbox
Top