Somborske vesti

Ovogodišnji Valcengrad - 23. ispred Županije

"Valcengrad 2017" - VIII javni masovni maturantski ples u Somboru - održaće se 23.maja (utorak) u 18 časova, tradicionalno na platou Županije, u organizaciji Plesnog kluba "RavangradDance" GKUD-a "Ravangrad.

U slučaju lošeg vremena manifestacija će biti pomerena na 24.maj, a satnica prilagođena vremenskim uslovima. Sve najave se mogu pratiti preko fejsbuk stranice "Projekat Valcengrad" gde će se i učesnici i javnost informisati o predstojećim projektnim aktivnostima i samoj manifestaciji.

U ovogodišnjem "Valcengradu" učešće je uzelo 9 škola na teritoriji Grada: OŠ "Nikola Vukićević", "Dositej Obradović", "Ivo Lola Ribar", "Avram Mrazović", Srednja medicinska škola "Dr Ružica Rip", Gimnazija "Veljko Petrović", Srednja poljoprivredno-prehrambena škola, Srednja ekonomska škola i Srednja škola "Sveti Sava", kao i 2 pripremno-predškolske grupe PU "Vera Gucunja" iz vrtića "Maslačak" i "Đanić".

Osnovnoj i srednoj školi sa najvećim brojem učesnika biće po prvi put tokom same manifestacije dodeljen VALCENGRADSKI PEHAR, kao nagrada za trud i angažovanje na projektu.

Projekat podržava Grad, Kulturni centar "Laza Kostić", Turistička organizacija Grada, Addiko banka, JKP "Energana", Školska uprava, Odeljenje za obrazovanje, Sportski centar "Soko", Sportski savez Grada i drugi sponzori i donatori manifestacije.

Share this article

Ostavite vaš komentar i ovde...

Još vesti iz kategorije...

Newsletter

Prijavite se na Newsletter i dobijajte najnovije vesti u vaš inbox
Top