Somborske vesti

Kiki i Piloti oduševili u Somboru: Svet je lep kada ovako zajedno sanjamo

Popularni rokeri Kiki i Piloti oduševili prve avgustovske nedelje naveče prepun Trg Koste Trifkovića pred oko 1.500 Somboraca i gostiju. Organizatori, Grad Sombor i Sportski savez grada Sombora još jednom položili ispit i poklonili građanima novi u nizu brojnih besplatnih događaja

Vrhunski muzičari iz Beograda, u okviru do sada najbogatijeg Somborskog sportskog i kulturnog leta, u stilu pravih profesionalaca izašli su u sekund tačno na binu tik uz somborski hram kulture, Narodno pozorište. Piloti su ujedno "oterali" kišu koja je posle dugih dana suše baš u tim momentima u nekoliko navrata "zapretila", a svojim muziciranjem podsetili su na zlatne godine jugo-roka. Frontmen najpopularnije grupe devedesetih u bivšoj državi, Zoran Kiki Lesendrić, koji je ponovo uspeo da okupi sastav najkvalitetnijih muzičara, povremeno je između brojnih hitova koje je sa njim pevala publika, duhovito i vrcavo pravio dosetke, često i šale na sopstveni račun što je uostalom i manir najvećih.

Piloti su delovali maksimalno uvežbano, raspoloženo pred Somborcima a to što su na koncertu bile prisutne četiri generacije, dovoljno govori.

Share this article

Ostavite vaš komentar i ovde...

Još vesti iz kategorije...

Newsletter

Prijavite se na Newsletter i dobijajte najnovije vesti u vaš inbox
Top