Somborske vesti

ARK Somaraton: Slatki novogodišnji trčanjac!

U subotu 23. decembra 2017. godine ispred gradskog kupališta ’’Štrand’’ u Somboru održalo se predposlednje 73. kolo trkačke lige ’’Somaraton’’ u ovoj godini. Da ovo kolo ne bude obično potrudili su se članovi Atletsko rekreativnog kluba ’’Somaraton’’ koji su još jednom želeli da budu humani i učine još jedno dobro delo u ovoj godini i završe godinu ’’Slatkim novogodišnjim trčanjcem’’.

Četrdesetak somaratonaca i njihovih prijatelja došlo je sa crvenim kapicama, nosevima ili drugim božićnim i novogodišnjim detaljem kako bi što lepše ukrasili šetalište pored Velikog Bačkog kanala. Za ovu priliku svako je sa sobom poneo slatki paketić, bombone ili igračkicu kako bi obradovali naše najmlađe sugrađane. Da sve bude kako dolikuje ovom lepom trenutku pobrinuo se i Deda Mraz koji je stigao u fijakeru i obradovao sve prisutne, a najviše lepim poklonima trogodišnjeg Aleksu Rajaka velikog heroja koji je oduševio sve svojim pobedničkim trčanjem u oktobru ove godine na manifestaciji ’’Dame trče’’.

Uz pratnju Deda Mraza u fijakeru punom slatkiša, za najmlađe iz Doma za decu i omladinu ’’Miroslav Mika Anitić’’ iz Sombora, kolona trkača u crvenim kapicama nastavila je svojom uobičajenom trasom u dužini od 5 kilometara.

’’Slatki novogodišnji trčanjac’’ su pored članova ’’Somaratona’’ podržali i drugi prijatelji kluba, preduzetnici kao i Turistička organizacija grada Sombora.

Tagovano
Share this article

Ostavite vaš komentar i ovde...

Još vesti iz kategorije...

Newsletter

Prijavite se na Newsletter i dobijajte najnovije vesti u vaš inbox
Top