Somborske vesti

LAG Panonski fijaker vodi na sajam u Zrenjanin

Lokalna akciona grupa „Panonski fijaker“ i grad Sombor organizuju odlazak na sajam zemljoradničkog zadrugarstva i mladih domaćina sela Srbije koje se od 22. do 24. marta 2018. u vremenu od 10.00 do 19.00 časova održava u Zrenjaninu.

Pod Generalnim pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije-Kabineta za regionalni razvoj i koordinaciju rada javnih preduzeća i Srpske akademije nauka, Sajam će svečano biti otvoren u četvrtak 22. marta u 11.00 časova, na dan istoimenog pravoslavnog praznika „Mladenci“.

Sem brojnih naučno stručnih predavanja u Sajamskoj hali izlagači ćeprezentovati sopstvene agrarne programe i projekte, proizvode i artikle dok će biti održane promocije i upriličene degustacije prehrambenih proizvoda, uz celodnevni kulturno umetnički program.Prisustvo na Sajmu potvrdili su najodgovorniji predstavnici resornihdržavnih i pokrajinskih institucija, organizacija, klastera, udruženja, obrazovnih ustanova i agro privredni poslenici. Lokalna akciona grupa „Panonski fijaker“ i grad Sombor na štandu predstaviće proizvode svojih domaćina ,a za sve zainteresovane 22. marta 2018. obezbeđen je prevoz do Zrenjanina. Pozivamo sve zaintersovane da se prijave i dobiju sve informacije oko polaska na broj 065/2 320 620.

 

Share this article

Ostavite vaš komentar i ovde...

Još vesti iz kategorije...

Newsletter

Prijavite se na Newsletter i dobijajte najnovije vesti u vaš inbox
Top