Somborske vesti

PFL Sombor: 17. kolo obeležio haos u Stanišiću, Crvenčani odneli pobedu kod kuće

Za vikend je odigrano 17. kolo Područne fudbalske lige Sombor, druga utakmica u prolećnom delu takmičenja sezone 2017/2018.

Utakmica u Stanišiću, gde je gostovao „Stari grad“ završena je službenim rezultatom 3:0 za domaćina. Kako saznajemo, gosti iz Bačke Palanke došli su deset minuta pre zakazanog početka meča sa sedam igrača, zbog čega je kasnio i sam početak utakmice. Gostujući igrač je jauknuo i pao na travu čim je sudija svirao početak, a utakmica je prekinuta.

U Liparu je gostovala ekipa „Slavije“ iz Pivnica koja je slavila rezultatom 3:1, a „Hajduk Junior“ je u Tovariševu izgubio od „Vojvodine“ sa 3:0. Loši uslovi nisu sprečili FK „Crvenka“ da osvoji sva tri boda na domaćem terenu. Ovaj tim savladao je ekipu „Rusina“ rezultatom 4:0 golovima Ivića, Kerekeša, Kišjuhasa i Subotića.

„Budućnost“ iz Mladenova izdominirao je kod kuće savladavši „Mladost“ iz Kruščića sa čak 7:0, dok su „Hercegovac“ iz Gajdobre i „Budućnost“ iz Paraga igrali nerešeno 2:2. Ekipa „Krila Krajine“ savladala je „Kulu“ sa 4:0.

FK „Borac“ iz Bačkog Gračaca napustio je takmičenje i svi bodovi osvojeni u mečevima sa njima su obrisani.

Na začelju tabele je i dalje „Stanišić“ sa 44 boda, a prate ga „Crvenka“ sa 35 i „Hajduk junior“ iz Odžaka sa 29 bodova.

Izvor: nasemesto.rs

Share this article

Ostavite vaš komentar i ovde...

Još vesti iz kategorije...

Newsletter

Prijavite se na Newsletter i dobijajte najnovije vesti u vaš inbox
Top