Somborske vesti

Poziv nezaposlenim licima da se prijave za posao popisivača u projektu „Reforma poreza na imovinu“

Komisija za izbor popisivača na terenu, u okviru projekta „Reforma poreza na imovinu“, raspisala je Javni poziv za izbor 17 saradnika (popisivača).

Građani koji žele da u svojstvu saradnika /popisivača učestvuju u popisu imovine potrebno je da se u periodu od 10. do 13. aprila 2018. godine prijave Komisiji za izbor saradnika na terenu.

Prijave se podnose u zatvorenoj koverti na šalter 10, 11, ili 12 u Gradskom uslužnom centru (prizemlje Županije), Trg cara Uroša 1, Sombor, ili redovnom poštom na adresu: Gradska uprava grada Sombora, Trg cara Uroša 1, 25000 Sombor, sa naznakom „Javni poziv za izbor saradnika (popisivača) u projektu „Reforma poreza na imovinu“.

Kandidat koji želi da bude angažovan u svojstvu popisivača potrebno je da ispunjava nekoliko uslova: da je nezaposleno lice prijavljeno na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje, da je državljanin Republike Srbije, da je punoletno lice, da ima prebivalište na teritoriji grada Sombora, da ima (minimum) srednju stručnu spremu i druge uslove.

Javni poziv dostupan je ovde.

Tagovano
Share this article

Ostavite vaš komentar i ovde...

Još vesti iz kategorije...

Newsletter

Prijavite se na Newsletter i dobijajte najnovije vesti u vaš inbox
Top