Somborske vesti

19. juna tribina o učešću građana u procesu donošenja odluka o trošenju sredstava prikupljenih po osnovu poreza na imovinu

Sastanak na temu učešća građana u izradi Akcionog plana za uključivanje građana u proces donošenja odluka o trošenju sredstava prikupljenih po osnovu poreza na imovinu u Somboru, biće održan 19. juna 2018. godine, u 10.00 časova, u sali 142, prvi sprat, zgrada Županije, Trg cara Uroša 1, Sombor.

Tribina se organizuje u okviru programa „Opštinski ekonomski razvoj u Srbiji – Reforma poreza na imovinu (faza 2)“, u koji je uključen i grad Sombor.

Program finansira Švajcarska agencija za razvoj i saradnju (SDC) u saradnji sa Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave, Ministarstvom za finansije i Stalnom konferencijom gradova i opština, a sprovodi International Management Group (IMG), kroz aktivno učešće lokalne samouprave.

S obzirom na značaj teme, očekuje se da će građani prepoznati svoju ulogu u procesu donošenja odluka o trošenju sredstava u prikupljenih po osnovu poreza na imovinu i aktivno učetstvovati u radu najavljene tribine.

Tagovano
Share this article

Ostavite vaš komentar i ovde...

Još vesti iz kategorije...

Newsletter

Prijavite se na Newsletter i dobijajte najnovije vesti u vaš inbox
Top