Somborske vesti

Kljajićevo 2018: Dalmatinski podrum odbrano titulu

Nakon 5 dana turnira u basketu „Kljajićevo 2018“, koji se održavao na terenu O.Š. „Nikola Tesla“ saznali smo ime najbolje ekipe na turniru, a to je ekipa Dalmatinskog podruma i na taj način odbranili titulu osvojenu i u prošlogodišnjem izdanju turnira.

„Dalmatinski podrum“ ceo turnir odigrao je bez greške i sa svih osam pobeda, sasvim zasluženo su osvojili titulu, a u velikom finalu, pred više od 200 gledaoca, savladali su ekipu „Max Bet“. Najboljoj ekipi, osim novčane nagrade, zahvaljujući Sportskom savezu grada Sombora, pripala je i pozivnica za Otvoreno prvenstvo Sombora u basketu.
Za treće meste borile su se ekipe „3x3 Prigrevica“ i „Ravangradske ajkule“, a uspešniji su bili momci iz Prigrevice. U toku turnira održano je i takmičenje u šutiranju trojki, najuspešniji je bio Nemanja Pavkov iz „Ravangradskih ajkula“, koji je nakon izuzetno uzbudljivog takmičenja, nakon razigravanja, u finalu bio uspešniji od Darka Penića iz „Trenda“.

Organizatori se zahvaljuju O.Š. „Nikola Tesla“, KK „Džoker“ i Fondaciji Jokić i Sportskom savezu grada Sombora na pomoći u organizaciji turnira, kao i svim pojedincima koji su nesebično pomogli kako bi ovaj turnir i drugu godinu za redom bio uspešno održan.

Share this article

Ostavite vaš komentar i ovde...

Još vesti iz kategorije...

Newsletter

Prijavite se na Newsletter i dobijajte najnovije vesti u vaš inbox
Top