Somborske vesti

Prva trka Srbija open kupa 2014 u Somboru

Srbija Open Kup 2014 počeo je tradicionalno  "Prvom trkom" u Somboru koja je održana 22.06.2014. na Velikom bačkom kanalu u organizaciji PVK Polet. 

U trci na 3000m učestvovale su 22 plivačice i 26 plivača iz Mađarske i Srbije. Svi domaćini su plivali za grad Sombor. Apsolutni pobednici Prve trke su GAZDIĆ DANICA, Sombor i FARKAŠ TAMAŠ, Bečej. 

U apsolutnoj kategoriji u ženskoj konkurenciji druga je VUKELIĆ DRAGANA a treća GVOIĆ MILICA obe iz Sombora a u muškoj kategoriji drugo mesto je zauzeo BOŽINOVIĆ MILOŠ, PK "Vojvodina" Novi Sad, a treći je BALZAM BENCE, Bečej. 

U kategoriji do 12 godina prvi je DUDUKOVIĆ ALEKSA, Sombor. U kategoriji devojčica 13-14 godina prvo mesto je zauzela GAZDIĆ DANICA, druga je VUKELIĆ DRAGANA a treća GVOIĆ MILICA, sve tri iz Sombora. 

U kategoriji dečaka 13-14 godina prvi je DEDIĆ LAZAR, a drugi KOSANOVIĆ MILOŠ, obojica iz Sombora. 

U kategoriji devojaka 15-19 godina pvo mesto je zauzela STOLIĆ MILICA, Sombor, druga je DUDUKOVIĆ TAMARA, Sombor a treća GOJKOV SARA, Kanjiža. 

U kategoriji muškaraca 30-39 godina prvi je JOVIĆ MILAN, drugi TEPŠIĆ BRANKO a treći IVKOVIĆ ŽELJKO, svi iz Sombora. 

U kategoriji muškaraca 40-49 godina prvo mesto je zauzeo ZELIĆ GORAN, Sombor, drugi je PAVLOVIĆ IVAN " Plivačke avanture" Beograd, a treći je MILOJEVIĆ MILAN "Peskara" Zrenjanin. 

Trka bubamara, 2003. godište i mlađi, plivala se 300m uzvodno od apatinskog mosta do Štranda. U kategoriji dečaka prvo mesto je zauzeo DUDUKOVIĆ ALEKSA, Sombor a drugi je STOLIĆ MIHAJLO, Sombor. U kategoriji devojćica prva je SAVČIĆ NEVENA, Beograd, druga MARIĆ DAFINA, Sombor a treća STANOJČIĆ JOVANA, Sombor.

Share this article

Ostavite vaš komentar i ovde...

Još vesti iz kategorije...

Newsletter

Prijavite se na Newsletter i dobijajte najnovije vesti u vaš inbox
Top